Eau De Luxx Mixxa

 

 

Född 20160531

Den 31/5 föddes en liten valp, redan efter två dagar ökade vikten från lite över 300 gram till 421 gram.

Mamma vovven sköter om den lilla för kung och fosterland . Namnet som föll på läpparna till den lilla- Mixxa. jag har hela tiden sagt och trott att denna valp kommer från och med den bästa mixxen av två världar. Fler bilder ligger på facebook. Bilderna är fotad av Jyrki och Outi.

 

 

20160617

Det är dåligt med uppdateringar men nu andas vi ut och tror att den lilla inkl mamma Pixa mår riktigt gått! Lilla Mixxa väger för tillfället 1300 gram , går bra att äta då hela matbaren är tom. :-) Nu planerar vi för resa till norr när både mor och dotter är stabila.

    

    

               

 

20160703

 

Att vara prinsessa har sina fördelar - det finns bara en av mig ( Mixxa )och jag har fri tillgång på allt i livet . :-)

Har hört rykten att jag skall bli bonde tills jag får mitt nya hem , hönor, får ,katt - allt där är också bara mitt!! // Mixxa

 

20160710

Aldrig har en Eau De Luxx valpdagbok vart så tom , trots att det bara är en valp! Men herregud nu har vi tid att göra allt, åla bada, titta på höns, får och ja ut och utforska det mesta!

Denna tjej hon räds inte mkt , att trava fram till en sovandes Polluxx för att dra i svansen , hoppa upp mot Glänsa för att morra å sen springa efter henne , att sno morsan mat -

nä hon behandlas som en prinsessa av hela gänget  - precis som de förstår att hon är the perfect mixx, one and only -Mixxa.

 

 

 

20160725

 

Tiden går fort och till helgen flyttar Mixxa och Pixa åker hem igen , så tomt det skall bli.

Mixxa kommer flytta till Ramsele och kennel Nystjärnans. Där skall hon visas upp i utställningsringen och arbetas med- precis som hon är gjord för.

Jag är tacksam till alla er som väntat på valp och väljer att vänta vidare. Planerna pågår men tiden har inte riktigt räckt till för att hinna uppdatera denna dagbok eller planera vidare . MEN tills vidare får ni njuta av Mixxa bilder.